İçeriğe geç

Hazine Ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Kimdir

BTK Genel Müdürü kim?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim KurumuBTKAdresEskişehir Yolu 10.Km No:276 Çankaya / AnkaraPersonel Sayısı7 (Yüksek Kurul Üyesi) – 741 Diğer personel (Merkez Teşkilatı’nda 570 kişi, Taşra Teşkilatı’nda 171 kişi)Yıllık Bütçe7.000.000.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Genel Müdürü kim?

Devlet Muhasebe Standartları KuruluMaliye ve Hazine BakanlığıDr. Nazmi Zarifi GÜRKANYönetim Kurulu Başkanı/Muhasebe Genel MüdürüStrateji ve Bütçe MüdürlüğüMehmet Kağan SAYGIDaire Başkanı (Plan ve Programlar Genel Müdürlüğü)Üniversite10 satır daha

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü ne yapar?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, bu görev ve yetki kapsamında Bakanlığın amaç ve politikalarına uygun olarak gerekli bilgi teknolojileri ihtiyaçlarının karşılanması için ilgili merkez ve taşra birimleriyle koordinasyon halinde çalışmaktadır.

İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü kim?

1980 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sürmene’de tamamladı. Lisans eğitimini 1998-2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. Bir yıl İngiltere’de dil eğitimi aldı.

BTK’yı kim yönetiyor?

Dr.Ömer İleri 🎙️BTK Başkanı Sayın Ömer Abdullah Karagözoğlu.

BTK daire başkanı kimdir?

Mustafa ERMİŞ – Daire Başkanı – ​​Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – BTK – ICT | LinkedIn.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı kimdir?

YönetimCevdet GÜNGÖRDestek Hizmetleri Dairesi Başkanıcevdet..tr+90 212 370 90 00Bağlı MüdürlüklerKoruma ve Güvenlik Genel Müdürlüğü Belgeler ve Arşiv Müdürlüğü Sivil Savunma Müdürlüğü6 satır daha

Hazine ve Maliye Bakanlığı Müsteşarı kim?

Ayrıca Maliye Bakanlığı Müsteşarı Abdullah Kaya iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Maliye Bakanlığında üst yönetici kimdir?

Bakanlar, en üst düzey idari görevliler olarak Cumhurbaşkanına karşı sorumludurlar. Nitekim 5018 sayılı Kanunun 10. maddesinin ikinci fıkrasında, bakanların kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımı ile hukuki ve mali konularda Cumhurbaşkanına karşı sorumlu oldukları hükme bağlanmıştır.

BTK hangi bakanlığa bağlıdır?

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında kamu düzenleme ve denetim kurumu olan BTK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteriyor.

Bilgi teknolojileri yöneticisi ne iş yapar?

“Bilgi teknolojileri yöneticisinin iş tanımı nedir?” sorusuna şu şekilde cevap verilebilir: “Bilgisayar ağlarının, sistem verilerinin, bilgisayar parçalarının, yazılım fonksiyonlarının, ses ve görüntü iletişim araçlarının kontrolünden ve geliştirilmesinden sorumlu kişidir.”

Ticaret Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü kimdir?

2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Bilgi Teknolojileri ve iletişim Başkanlığı hangi bakanlığa bağlıdır?

Kurum, görevlerini yerine getirirken bağımsızdır. Hiçbir organ, makam, kuruluş veya kişi kuruma emir veya talimat veremez. Kurumun bağlı olduğu bakanlık Ulaştırma Bakanlığı’dır.

Bilgi teknolojileri daire başkanlığı ne iş yapar?

Ofisin bilgi ve iletişim teknolojileri ile siber güvenliğinin sağlanmasına ilişkin hizmetlerin sağlanması. Ofisin internet siteleri, elektronik imza ve elektronik belge uygulamaları konusunda teknik çalışmaların yapılması.

İçişleri Bakanlığı özel kalem müdürü kim?

İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Sayın Mustafa H. UYGAR’ın özgeçmişi.

Ömer Abdullah Karagözoğlu nereli?

1975 yılında Glasgow / İSKOÇYA’da doğdu. 2000 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden elektrik-elektronik mühendisi olarak mezun oldu.

BTK başkanı nereli?

Şahap KavcıoğluProf. Dr. Şahap KavcıoğluKişisel Bilgiler23 Mayıs 1967 Bayburt DoğumluPartiAdalet ve Kalkınma Partisi (2015’ten beri)EğitimDokuz Eylül Üniversitesi15 satır daha

BTK kime bağlıdır?

Kurum, görevlerini yerine getirirken bağımsızdır. Hiçbir organ, makam, kuruluş veya kişi kuruma emir veya talimat veremez. Kurumun bağlı olduğu bakanlık Ulaştırma Bakanlığı’dır.

BTK hangi parti?

Bağımsız Türkiye Partisi, 25 Eylül 2001’de kurulan ve Türkiye’de faaliyet gösteren bir siyasi partidir. Partinin tüzüğüne göre resmi kısaltması “BTP”dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Beykent Escort